dilluns, 15 de novembre del 2010

italianes...

Per demanda del poble caic en la conya de parlar d'aquests éssers mitificats que són les femelles humanes italianes.

Parlo d'éssers mitificats perquè sempre es parla d'Itàlia com un país on tothom és guapo, ric i menja pasta i pizza. Només la tercera és certa.

Les italianes són com qualsevol altre grup de dones del món: n'hi ha de millors i pitjors, n'hi ha de totes les mides i colors que vulguis, i n'hi ha de simpàtiques i antipàtiques. Com a tot arreu, vaja.
El que pot diferenciar a les italianes de la resta és una sola cosa. Es tracta d'un defecte generalitzat que es veu a simple vista i que fa que la testosterona decideixi que és millor fer calaix per millors ocasions.
Parlo senzillament de L'ENORME NAS QUE TENEN pràcticament totes. És normal que hi hagi gent amb el nas petit (servidor) i amb el nas gros, el que no és normal és el percentatge de nassos grossos que hi ha a Transalpilàndia.

No m'he preocupat de descobrir si, com diuen de les portugueses, es depilen o no. Quan els meus corresponsals m'informin ja ho publicaré en portada.

Seguiré informant, si es dóna el cas.


Per cert, és molt divertida la publicitat italiana. Com que òbviament les dones maques venen més que qualsevol altra cosa, les col·loquen fins i tot a la publicitat de joguines.

2 comentaris:

FerranValles ha dit...

Sort per Mussolini que Hitler no es va assabentar d'aquest fet...

raquel ha dit...

ooh no m'havia fixat! a partir d'ara mirare el nas a totes les italianes jeje